Volgende keer: 25 maart, we vieren de lente! Meer info volgt.

In elk seizoen eten we samen in en om boerderij de Hoef in de wijk Hoge Weide in Leidsche Rijn, dus welkom bij onze winterse Hoefse hap op 29 januari 2020. Deze keer is er een stamppottenbuffet! Deze maaltijd biedt een mooie gelegenheid om mensen te leren kennen. Neem gerust je eventuele gezinsleden, buren of vrienden mee. De maaltijd is voor alle leeftijden en er wordt rekening gehouden met vegan of halal.

De Hoefse hap wordt georganiseerd vanuit de Hoeftuin, plek van betekenis, een initiatief van Protestantse gemeente Leidsche Rijn en deze keer samen met Karel en Angelique van Dommelen van Leidsche Rijn Uitvaartverzorging en vrijwilligers. Een kleine bijdrage van 2,- per persoon wordt gevraagd, dit kan ter plekke contant betaald worden. Dankzij giften en fondsen kunnen we de prijs laag houden en de maaltijd voor iedereen toegankelijk maken.

Woensdag 29 januari, aanvang 18.uur tot uiterlijk 20.uur, in boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht. Aanmelden aub uiterlijk zondag 26 januari via info@dehoeftuin.nl of via de intekenlijsten in boerderij de Hoef en in speeltuingebouw ’t Hoefijzer van natuurspeeltuin de Hoef.