Wie zijn wij?

Wij zijn een team van mensen, die zoeken naar manieren van zinvol leven. Rebecca Schoon is de trekker en pionier. Om haar heen is een team dat actief betrokken is en daaromheen een grotere kring gedreven vrijwilligers.

Er is een verlangen naar een ontmoetingsplek van mensen waar we ons mee verbonden voelen. We hebben idealen en dromen en willen daar niet stoppen, maar ze werkelijkheid maken. Tegelijk staan we middenin het leven, met een druk gezin, een hectische baan of juist hard zoekend naar werk, weten we wat het leven van mensen vraagt en willen we zoeken naar vormen die mensen past in deze tijd. In ons leven willen wij  op zoek zijn, vragen stellen, twijfelen, verlangen, een dieper weten dat niet alles in onze hand is.

Het idee om een pioniersplek op te starten met activiteiten voor de wijk is ontstaan bij de Protestantse gemeente Leidsche rijn en de landelijke kerk.

We werken inmiddels nauw samen met Doenja dienstverlening, het buurtteam en alle betrokken organisaties die hun ‘thuishonk’ in of rond de boerderij hebben (BSO In de wolken, kerk, Matthias zorg, het speeltuin-beheer).

We hebben subsidie toegekend gekregen van Gemeente Utrecht voor de kerstroute, de SPELtuin en de Hoefse hap!