Een speciale editie van het maal voor de buurt: een delicieus Syrisch menu! Met 63 aanmeldingen zitten we inmiddels vol! Op 26 juli is onze volgende Hoefse Hap en hopen we weer een heerlijk Syrisch maal (niet van de catering) te nuttigen!  Het verhaal van Aleppo kitchen: een Syrisch echtpaar wil niet alleen van de uitkering leven en is een catering bedrijfje begonnen met veel enthousiasme. Zie hun verhaal en artikelen op: http://aleppokitchen.nl/2017/03/17/aleppo-kitchen-media/

Wij willen hen supporten en zij gaan voor ons koken! En nog heerlijk ook. Zie binnenkort op Facebook de gerechten die ze voor ons gaan maken. Ook vegetarisch én voor kinderen ook lekkers. Daarom is de prijs wat hoger deze keer, omdat we dit doel willen steunen: €12,50 vlw, 5€ kind. We vinden het wel heel belangrijk dat iedereen welkom is! Daarom voor mensen met een kleinere portemonnee een veel lager bedrag en legt de Hoeftuin bij, laat het ons weten, schroom niet.

Bewoners van Matthias-zorg helpen met voorbereiden en opdienen en eten gezellig mee! Leer allemaal verschillende mensen uit de buurt kennen, ook andere Syrische gezinnen, en kom gezellig eten volgende week woensdag 28 juni! Vanaf 17:00 inloop met koffie en thee en om 17:45 eten. Waarschijnlijk zitten we buiten achter de boerderij, loop even rechtsom het grindpaadje.

Opgeven: info@dehoeftuin.nl Vóór 26 juni! Maar: vol is vol…