Alain Verheij is te gast bij ‘Uit de tijd’ op woensdagavond 26 mei 2021, met als thema ‘Ode aan de verliezer’. We breken even uit het alledaagse en laten ons door hem uitdagen en inspireren. Marije Karreman gaat met hem in gesprek. Deze avond is in principe online, via zoom. We starten om 20.uur. Vanaf 19.45 staat de link open.

Meld je aan via info@dehoeftuin.nl dan ontvang je een paar dagen van tevoren de zoomlink. Een bijdrage van 7,- is gewenst, en kan worden overgemaakt op Bankrekeningnummer: NL49 RABO 0341 9326 12 t.n.v. Protestantse Gemeente Leidsche Rijn. Ovv De Hoeftuin, Uit de tijd. Zo kunnen we deze avonden mogelijk blijven maken!

Alain Verheij (1989) is schrijver, spreker, radiocommentator. Hij studeerde Theologie en Bijbelwetenschappen. Zijn debuut ‘God en ik’ werd verkozen tot het ‘beste theologische boek van het jaar’.

Het nieuwste boek van Alain Verheij is een hervertelling van bekende Bijbelverhalen. Hij begint bij twee Bijbelse broers: Kaïn en Abel. De eerste is stoer, sterk en zelfredzaam. De tweede weet zichzelf niet te redden. Toch maken de Bijbelschrijvers juist van deze Abel een held. Alain Verheij roept ons op om de Abels in onze tijd te zien en te horen. En, wees niet bang ook zelf een Abel te zijn. Geen winnaar maar een verliezer… ‘Ode aan de verliezer’, is de titel van zijn nieuwste boek. Over de levenslessen die hij vond in de Bijbel vertelt hij graag. Meer info https://alainverheij.nl/