Met het team hebben we besloten om de ZIN!DAG van a.s. zondag 2 JULI te VERPLAATSEN. We hebben er lang over getwijfeld, want we willen eigenlijk dat mensen spontaan binnen kunnen komen ‘rollen’. Maar daar staat tegenover, dat er best wat voorbereidingstijd aan vooraf gaat… Er waren weer veel leuke enthousiaste reacties, maar veel mensen bleken te druk. We komen erachter dat de maand juni vól zit met picknicks, barbecues, feesten:-)! Meer info: https://www.facebook.com/Zindag-Kliederkerk-in-Leidsche-Rijn-de-Hoeftuin-995884323824436/

Wij willen de volgende zin!dag organiseren in oktober. We willen dan onder andere de Schoenmaatjes actie ondersteunen en kinderen een mooie schoenendoos laten vullen en versieren voor een kind uit een derde wereldland. Er zullen ook, net als jullie van ons gewend zijn, andere activiteiten te doen zijn, een buitenspel bijvoorbeeld. Thema: delen. En we zijn het concept verder aan het ontwikkelen om te kijken hoe we de dag ook voor volwassenen en liefst ook tieners aantrekkelijker kunnen maken, een leuke uitdaging!

 

In februari gaan we dan deze zin!dag met het thema Storm echt in de praktijk brengen:-)l

As je het leuk lijkt om een keer mee te helpen met de voorbereiding, graag! We kunnen altijd helpende handen en meedenkende hoofden gebruiken op de dag zelf en van tevoren!

Hopelijk tot ziens in het najaar!

Een fijne zomer!!! Rebecca, Elly, Rianne, Frank en Patrick.

Lees meer..