Wat maakt jou uniek? Hoe ga je om met donkere perioden in je leven? Hoe zorg je voor een heilzaam leefritme? Waar leef jij van op? Waar verlang jij naar? Welke gedachten en gevoelens komen boven als jij stil wordt?

De workshopserie Soulfulness biedt een mooie gelegenheid om bij deze vragen stil te staan en zo ruimte te scheppen voor bezieling. De serie workshops is gebaseerd op het boek Soulfulness – Bewust leven vanuit je ziel van Brian Draper. Gedurende 5 avonden sta je aan de hand van afwisselende werkvormen stil bij thema’s die met bezieling te maken hebben.

Soulfulness is een workshopserie waarin je: op adem komt, door verstillende en bezinnende oefeningen, inspiratie opdoet aan de hand van het boek Soulfulness en ervaringen uitwisselt met anderen, praktische handvatten en oefeningen krijgt aangereikt voor thuis die je helpen om bezieling te ervaren in het leven van alledag.

Nieuwsgierig geworden? Hierbij een uitnodiging in de woorden van Brian Draper: 
“We hopen dat jij ‘Soulfulness’ als een ruimte vol bezieling ervaart. Weet je welkom om deze ruimte zonder enige vorm van dwang binnen te treden, op adem te komen en stil te zijn … en om je opnieuw te verbinden met het ‘leven in al zijn volheid’, zoals Jezus het eens zei. (Johannes 10:10) Niets meer en hopelijk ook niets minder.” (Soulfulness, p. 17)

Deze workshopserie Soulfulness wordt verzorgd door Marleen Schoonderwoerd, van Geestkracht.nu, en Machteld Hoekzema vanuit de Hoeftuin.

Data en thema’s

4 februari                   Van time-out naar time-in

18 februari                Jouw unieke innerlijke leven

3 maart                       Paradoxen omarmen

17 maart                    Stiltewandeling door het donker

31 maart                     Een heilzaam leefritme

Tijden

20.00 uur-22.00 uur; inloop vanaf 19:45 uur met koffie/thee

Locatie

Pioniersplek De Hoeftuin

Adres: De Wagenschuur, BSO locatie, gelegen achter Boerderij De Hoef, Hogeweide 6, 3541 BC  Utrecht.

Kosten

Voor de volledige serie van 5 avonden houden we een richtbedrag aan van € 75,- inclusief BTW en daarnaast € 19,95,- voor het boek.

Financiën mogen geen belemmering zijn om de workshopserie te volgen. Daarom komen we graag onderling tot een goede afspraak als dat nodig is.

Opgeven

Je kunt je opgeven via marleen@geestkracht.nu of via info@dehoeftuin.nl Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. wil je meer informatie? Stuur een mailtje!