Als je op vakantie gaat bezoek je misschien wel eens een oud kerkje. Even wandelen door die stille, oude ruimte kan zorgen voor een moment van troost, van rust. Ook Boerderij de Hoef is op zondagen in gebruik als ‘kerk’. Vroeger spraken we zelfs van ‘kerkboerderij’. Inmiddels zijn er veel meer gebruikers van de Hoef. Maar toch is de Hoef nog steeds een plek om even tot rust te komen. Nu ze ook doordeweeks af en toe open is, maken enkelingen gebruik van de mogelijkheid om daar iets van te ervaren.

Sinds enkele maanden bieden we elke dinsdag de mogelijkheid om een kaarsje te branden, een gebed op te schrijven of in gesprek te komen. De ambiance van de Hoef zorgt als vanzelf voor een moment van rust en verstilling. In de hele maand juli is er elke dinsdag iemand present die de deuren opent tussen 12.uur en 13.uur. De Hoef is dan open voor iedereen. Kom je ook eens langs?

“Kerk in de Hoef’ is open in de maand juli, op dinsdagen van 12.-13.uur. Van harte welkom. Adres van Boerderij de Hoef: Hogeweide 6 te Utrecht (navigatie: einde Saffraanweg), bij Natuurspeeltuin de Hoef.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Protestantse gemeente Leidsche Rijn en de Hoeftuin. Meer info: info@dehoeftuin.nl en kijk ook eens op www.kerkenindehoef.nl