Zondagavond 25 april is er vanuit het Verenigingsgebouw aan de Zandweg 148 de Meern weer een viering van “Taizé aan de Leidsche Rijn”. De viering is voorbereid door een interkerkelijke werkgroep en is qua sfeer meditatief van karakter. Er zijn Taizé-liederen, korte Bijbellezingen en er is stilte en ruimte voor gebed. Het gaat om op adem komen en bezinning. Er is een kleine muziekgroep en een voorzanger. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de afspraken zoals die in de Marekerk zijn gemaakt, omdat we deze keer te gast zijn in het Verenigingsgebouw.

Het thema van 25 april is (naar de dagtekst van het klooster in Taizé) : Ik ben de goede herder; de goede herder zet zijn leven in voor zijn schapen.

Je kunt de viering online meebeleven. Thuis kun je naar hartenlust meezingen! Kijk dan via https://dienstmeekijken.nl/marekerk/   Aanmelden hoeft niet, maar wil je de liturgie digitaal ontvangen, meld dit dan via taizeaandeleidscherijn@gmail.com De viering begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 kun je inloggen en zijn we stil. Van harte welkom!

We hebben tijdens deze viering plek voor max. 10 bezoekers die er live bij kunnen zijn in het Verenigingsgebouw. Bezoekers mogen niet meezingen. Wil je er live bij zijn? Dan is vooraf aanmelden verplicht! Dit kan via: taizeaandeleidscherijn@gmail.com  

Voor meer informatie, zie https://www.facebook.com/taizeaandeleidscherijn of https://dehoeftuin.nl/activiteiten/