Het wordt vroeger donker en de bladeren verkleuren langzaam. In elk seizoen eten we samen in en om boerderij de Hoef in de wijk Hoge Weide in Leidsche Rijn, dus ‘Proef de herfst!’, bij de Hoefse hap op 16 oktober. Deze maaltijd biedt een mooie gelegenheid om mensen te leren kennen. Neem gerust je eventuele gezinsleden, buren of vrienden mee. De maaltijd is voor alle leeftijden en er wordt rekening gehouden met vegan of halal.

De Hoefse hap wordt georganiseerd vanuit de Hoeftuin, plek van betekenis, een initiatief van Protestantse gemeente Leidsche Rijn en deze keer samen met Matthiaszorg en vrijwilligers. Een kleine bijdrage van 2,- per persoon wordt gevraagd, dit kan ter plekke contant betaald worden. Dankzij giften en fondsen kunnen we de prijs laag houden en de maaltijd voor iedereen toegankelijk maken.

Woensdag 16 oktober, aanvang 18.uur tot uiterlijk 20.uur, in boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht. Aanmelden aub uiterlijk 13 oktober via info@dehoeftuin.nl of via de intekenlijsten in speeltuingebouw ’t Hoefijzer en boerderij de Hoef.

foto door @ azerbaijan