Op zoek naar ontspanning, stilte en innerlijke verdieping? Dan is Stil worden iets voor jou! Christelijke meditatie is een oefening in openheid, in aandacht en ontvankelijkheid. Het kan je dichter brengen bij jezelf, bij de ander en bij God. Binnen de christelijke traditie wordt al eeuwenlang gemediteerd, zoals in kloosters. We maken gebruik van twee manieren van verstilling. De ene is een meditatie-avond, de andere een stiltewandeling. Ervaring met mediteren is niet nodig.

Stil worden: meditatieavond en stiltewandeling
Twee keer per maand kun je de stilte zoeken om je open te stellen voor de ontmoeting met God, met anderen en je eigen ziel. Op de 1e woensdag van de maand is er een meditatie-avond, de ene keer in de Hoef in Leidsche Rijn, de andere keer in de Marekerk in De Meern van 19:45 – 20:30 uur. Op de 3e woensdag van de maand is er een stiltewandeling, start om 19:45 uur. We vertrekken in principe bij het Castellum, ook van 19:45 tot plm. 20:30/20:45  uur.

De meditatieavonden Stil worden, zullen aangekondigd worden in de Hoefmail en Zondagsbrief van de Marekerk. Voor de wandelingen is er een app-groep. Je kunt je hiervoor vrijblijvend aanmelden. Meer info en aanmelden: machteld.hoekzema@gmail.com