Vanaf voorjaar 2020 werken we samen met TragePost. TragePost, dat is, elke week een kaartje sturen én ontvangen. Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders. Een paar keer per jaar is er een speciale groep voor mensen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Voor de groepen uit Leidsche Rijn organiseren we samen met de Chef TragePost Leidsche Rijn ontmoetingen bij Boerderij de Hoef. Door de coronamaatregelen waren deze ontmoetingen in de afgelopen maanden online. Toch was het fijn om een aantal gezichten te zien van diegenen die via TragePost contact hadden gelegd. Voor veel mensen was meedoen aan TragePost, juist nu, in coronatijd, een welkome ervaring. Er zijn nieuwe contacten gelegd. Ook is er een Whatsapp groep gestart, speciaal voor deelnemers uit Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern.

In het najaar start er weer een groep speciaal voor Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern. Hou de berichtgeving daarover in de gaten! Ook organiseren we op 25 september een TragePost feest, voor oude en nieuwe deelnemers en belangstellenden! Zet deze datum alvast in je agenda.

Heb je belangstelling voor TragePost? Kijk dan ook eens op www.tragepost.nl

Foto/ontwerp BYcc