Op woensdagavond 10 maart ontmoeten we Claartje Kruijff, in een nieuwe serie gespreksavonden waarbij we even uitbreken, even ‘Uit de tijd’ gaan.
We praten met haar over haar nieuwste boek ‘Stevig staan in een kwetsbare wereld’. ‘Stevig staan in een kwetsbare wereld’ gaat over het belang van een krachtige levenshouding, en over de moed en veerkracht die daarvoor nodig zijn. Hoe en waar vind ik houvast, juist nu? En hoe blijf ik overeind? Hoe kan ik mijn eigen unieke plaats innemen en een betekenisvol leven leiden? Het zijn mooie en waardevolle vragen om eens een avond met elkaar bij stil te staan. Zeker nu, in deze verwarrende en onzekere tijd.
Marije Karreman zal met haar in gesprek gaan.
Deze avond is online, en er is de gelegenheid om te reageren via de chatfunctie.
Een vrijwillige bijdrage is gewenst. Meld je alvast aan via info@dehoeftuin.nl.
Wil je alvast inlezen? Koop haar boek ‘Stevig staan in een kwetsbare wereld’, of kijk hier verder
Claartje Kruijff (1971) was in een vorig leven organisatiepsycholoog in de Londense City. Ze is nu remonstrants predikant en werkt zowel binnen als buiten de kerk op het gebied van zingeving. In 2016 verscheen van haar hand Leegte achter de dingen. In 2017 werd ze Theoloog des Vaderlands. In 2020 verscheen Stevig staan in een kwetsbare wereld. Kruijff is getrouwd en heeft drie dochters.