UITGESTELD NAAR HET VOORJAAR. NIEUWE DATUM VOLGT.

Op dinsdag 23 november organiseren de Hoeftuin en hoiUtrecht een avond waarin ervaringsverhalen centraal staan. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen ontmoeten we buurtgenoten uit Leidsche Rijn niet in boerderij de Hoef, maar ONLINE. Het zijn mensen die soms belemmerd worden om volwaardig deel te nemen aan de samenleving, maar daar wat aan doen! Zij gaan graag in gesprek over het creëren van een prettige leefomgeving, voor iedereen.

hoiUtrecht is een website/podium bestaande uit verhalen(exposities) en herpublicaties. Met ervaringsverhalen werken zij aan bewustwording. Meer weten over hoiUtrecht? Kijk hier. Deze avond delen drie betrokkenen hun verhaal. Ben je benieuwd wie er komen of zin in een voorproefje? Lees hier de verhalen van Taco, Andrea en Carla.

Dinsdagavond 23 november. Inloop vanaf 19.45 uur, dan staat de zoomlink open. Het officiële programma start om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Aanmelden kan per email gericht aan Marije Karreman op info@dehoeftuin.nl Doe dat het liefst uiterlijk zondag 21 november. Dan ontvang je de zoomlink.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds, die diverse activiteiten van hoiUtrecht ondersteunen tot en met 2022. De Hoeftuin organiseert deze avond op eigen kracht. Derhalve is een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van De Hoeftuin welkom.