Nu corona op zijn retour is kunnen we eindelijk weer in boerderij de Hoef de Hoefse Hap organiseren. Dus welkom bij de herfsteditie van de Hoefse Hap op  5 november 2021 om 18:00 uur tot uiterlijk 20:00 uur

Deze keer is er een maaltijd met allerlei groenten die in de herfst geoogst worden. Deze maaltijd biedt een mooie gelegenheid om mensen te leren kennen. Neem gerust je eventuele gezinsleden, buren of vrienden mee. De maaltijd is voor alle leeftijden en er wordt rekening gehouden met vegan of halal.

De Hoefse hap wordt georganiseerd vanuit de Hoeftuin, plek van betekenis, een initiatief van Protestantse gemeente Leidsche Rijn en deze keer samen met Zuniek en vrijwilligers. Een kleine bijdrage van 2,50 per persoon wordt gevraagd, dit kan ter plekke contant betaald worden. Dankzij giften en fondsen kunnen we de prijs laag houden en de maaltijd voor iedereen toegankelijk maken.

Vrijdag 5 november, aanvang 18.uur tot uiterlijk 20.uur, in boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht. Aanmelden aub uiterlijk  31 oktober via hoefsehap@dehoeftuin.nl of via de intekenlijsten in boerderij de Hoef en in speeltuingebouw ’t Hoefijzer van natuurspeeltuin de Hoef.